Samizdat Interview

…Ce ar trebui sa retina posibilii tai clienti? Poate le oferi un sfat in materie de bijuterii…

Clientii mei? …majoritatea oamenilor care au trecut pragul atelierului meu , mi-au devenit prieteni , iar acesti prieteni in primul rand trebuie sa vrea altceva decat publicul larg. De asemenea trebuie sa fie deschisi la idei noi , poate putin neconventionale sau chiar excentrice.
Ceea ce creez eu se numeste  bijuterie de autor , iar ea este o forma de arta care nu are nimic de a face cu piata mass market.
In acelasi timp e bine de stiut ca implicarea mea in ceea ce fac este de 100% , ca ofer calitatea cea mai buna si ca pun suflet in tot ceea ce realizez.  Uneori imi vine greu sa ma despart de piese, pt ca imi devin foarte dragi , alteori ma atasez de ele atat de tare incat nu le mai pot da deloc. :))
In cazul pieselor facute la cerere, doresc mereu sa satisfac dorintele “clientilor” si sunt gata de compromis intre ideile mele si ideile lor. Telul meu este sa ofer piese de calitate care sa evidentieze cat mai bine personalitatea purtatorului ,dar in acelasi timp pastreaza un stil autentic dat de stilul meu propriu si tehnicile de manufacturare prin care sunt aduse la viata .”…
Find out more here : http://visualkontakt.ro/
http://ddjewelry.ro/samizdat-interview/